Hvorfor må jeg taste inn fødselsnummer når jeg skal handle hos dere?

Utskrift
Hva skal dere med fødselsnummeret mitt?

Dersom du velger Klarna som betalingsmåte så spør de etter fødselsnummeret ditt.

Dette er kun for å kunne tilby deg kjøp med faktura. Når du taster inn fødselsnummeret ditt vil Klarna ta en rask kredittsjekk.

Om kredittsjekken godkjennes vil du få tilbud om å velge faktura eller delbetaling som betalingsmetode.

Jeg ønsker ikke å taste inn fødselsnummeret, hva gjør jeg da?

Dersom du ikke ønsker å taste inn fødselnummeret ditt er dette helt OK. Du får da fortsatt mulighet til å bestille som vanlig og betale med kredittkort. Det eneste du trenger å gjøre er å trykke "Jeg ønsker ikke å oppgi fødselsnummer" og deretter "Fortsett".

Hvordan behandler dere personopplysninger?

Vi får aldri tilgang til å se ditt personnummer. Det er kun Klarna som mottar dette.

Les om våre rutiner for håndtering av personopplysninger

Les mer på Klarna sine sider