Tilbake til nettbutikken

Hvordan vi behandler personopplysninger

  Utskrift
Personvernerklæring for Portspesialisten AS

Denne personvernerklæringen beskriver hvilke opplysninger Portspesialisten AS samler inn om våre kunder og om besøkende på våre internettsider, hvordan og hvorfor vi samler inn og bruker opplysningene samt hvordan vi ivaretar våre kunders rettigheter og reglene i personvernlovgivningen. Portspesialisten AS er databehandleransvarlig for alle opplysninger den registrerte gir oss.

Innsamling, lagring, sammenstilling, utlevering og annen behandling av personopplysninger er regulert i personopplysningsloven. Loven stiller bl.a. strenge krav til konfidensialitet og sikkerhet ved behandling av personopplysninger. Portspesialisten AS følger loven og stiller tilsvarende krav til samarbeidspartnere vi bruker til markedsføring etc. Datatilsynet fører tilsyn med loven. «Personopplysninger» er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en fysisk person, f.eks. navn, bostedsadresse eller epostadresse.

Du kan når som helst be oss om å slette opplysningene vi har lagret om deg ved å sende en e-post til kundeservice@portspesialisten.com. Vi kan slette alle e-post fra deg, slette deg våre våre e-postlister og fra våre systemer for å analysere nettadferd. Vi kan også slette deg fra vårt kunderegister så lenge du ikke har foretatt ett kjøp av oss.

Hvilke typer personopplysninger har vi lagret?

Portspesialisten AS innhenter kontaktinformasjon når du kontakter oss gjennom våre kontaktskjema, ber om pristilbud eller forespørsel om service, gjennomfører kjøp på portspesialisten.com og/eller bestiller hos oss gjennom telefon. De opplysningene vi henter inn er følgende:

Fornavn og etternavn

Adresse

Telefonnummer

E-postadresse

kjøpshistorikk fra netthandel

butikkordrer der faktura er benyttet som betalingsmetode


Når du besøker våre nettsider registrerer vi automatisk informasjonskapsler (cookies), sporingsbilder og IP-adresse som brukes til å gi deg tilpasset informasjon på nettsiden og i markedsføring.


Hvordan Portspesialisten AS benytter -og hvem kan benytte dine personopplysninger?

Portspesialisten AS benytter informasjonen først og fremst til å kunne administrere kundeforholdet ditt.

Opplysningene gir oss også muligheten til å analysere, tilpasse og forbedre vårt tjenestetilbud og vår kommunikasjon med deg. Portspesialisten lagrer kjøpshistorikk slik at vi kan gi våre kunder relevante tilbud som passer til kundens eksisterende produkter. I tillegg vil opplysningene bli brukt til å sikre gode kundeopplevelser på våre nettsider, portspesialisten.com.

Som kunde hos Portspesialisten får du kundefordeler forbeholdt eksisterende kunder. Du vil motta disse enten pr. epost eller annen markedsføring. Du kan til enhver tid be om at opplysningene slettes, vi vil da slette personopplysninger vi har lagret så sant disse ikke er knyttet til kjøp du har gjort.

Portspesialisten AS er databehandleransvarlig for informasjonene som blir hentet inn. Vi bruker samarbeidspartnere som databehandlere for å behandle, lagre, samt markedsføre på vegne av Portspesialisten AS. Denne formen for lagring og databehandling kan skje innenfor EU/EØS-området. I den utstrekning vi deler personopplysninger med databehandlere stiller vi strenge krav om informasjonssikkerhet til dem. Vi inngår skriftlige avtaler hvor vi stiller tydelige krav om å følge gjeldende personvernlovgivning, inkludert kravene til informasjonssikkerhet. Dine opplysninger vil aldri bli brukt av andre enn Portspesialisten AS.

Hvor lenge opplysningene oppbevares?

Vi oppbevarer personopplysningene kun så lenge det er nødvendig ut fra de formål som er beskrevet ovenfor eller for å oppfylle bestemte lovkrav. Dette innebærer at lagringstiden for ulike typer opplysninger vil kunne variere. Bokføringsloven gjør at fakturaopplysninger må lagres i minst 5 år.

Kontaktopplysningene har vi behov for å lagre så lenge du er kunde hos oss.




Var denne artikkelen nyttig?   0 out of 0 personer fant denne artikkelen nyttig

Relaterte Artikler


  • Kommentarer

Legg til Kommentar

Svar til  

Self-Hosted Help Desk Software by SupportPal.
Tilbake til nettbutikken

Kategorier