Koble mottaker til Marantec Comfort 100

Utskrift
Marantec Comfort 100
Denne motoren har en spesialplugg (rj45-kontakt) som benyttes for den originale mottakeren. For å koble en ny mottaker til denne typen motor er vi nødt til å modifisere denne kontakten.

- Kobler fra den originale mottakern.
- Kutter ledningene helt inntil mottakerboksen slik at du får mest mulig ledning å jobbe med.
- Avisoler der du kuttet. Du vil da se 6 kjempetynne ledere.
- De lederne vi skal bruke er rød, grønn og blå.

Du kan nå teste at alt er i orden ved å koble til "telefonkontakten" til den innerste inngangen på motoren (merket H på bildet under).

d0a16d44005437946fe6d4fa5be00016dc1c22b9?t=a054813793fd981242d58f2cd0dfe135

Hold ledningene separert, så kobler du rød + grønn sammen i et lite øyeblikk og ser at porten din beveger seg.

Så følger du bruksanvisningen som følger med systemet ang innstillinger.

- Koble så den medfølgende adapteren til PWRIN.
- Koble så den røde ledningen i den ene av inngangen OUT1, og grønn og blå sammen i andre inngangen til OUT1.

Da er systemet ferdig koblet og du programmerer fjernkontrollene.