Klone signal til Hörmann HSE4BS

Utskrift
Kloning av fjernkontroll mot original Hörmann HSE4BS

Merk at den nye fjernkontrollen støtter to moduser - 868 (rødt lys i ny fjernkontroll) og ny BiSecure (blått lys i ny fjernkontroll)

Fjernkontroll som benytter Hörmann 868

eb6842fb3e25c1f5dc56e172e6e8bcf1b5c11834?t=3c201b3c23d7f0556a5ef5756b6f95c4

Fjernkontroll som benytter BiSecure

69da0638bee706cf149efdeff33f2f6f5d975f7f?t=ff1d111add0709fc9dfe18dff8a39e1a

For å endre modus gjør du følgende:

1. Vipp ut lokket bak på fjernkontrollen slik at du får tilgang til batteriet
2. Ta ut batteriet
3. Trykk og hold inne øverste knapp på fjernkontrollen (direkte på kretskortet)
4. Sett i batteriet, fortsett og holde inne knappen
5. Lampen blinker blått sakte, deretter raskt før den skifter over til rødt lys
6. Lampen blinker rødt sakte, deretter raskt - slipp knappen etter de fire raske blinkene

Fjernkontrollen er nå i klonemodus for 868Mhz.

Skal du endre tilbake til Bisecure, gjenta prosessen over (lys vil lyse motsatt).

Se video her:

For å klone signalet fra en eksisterende Hörmann 868Mhz fjernkontroll følger du prosedyren vist i klippet under etter å ha endre modus slik at du har rødt lys i den nye fjernkontrollen

For å klone signalet fra en eksisterende Hörmann fjernkontroll med BiSecure kryptering følger du prosedyren vist i klippet under, pass på at det er blått lys i den nye fjernkontrollen før du foretar prosessen.

Merk: Har du problemer med overføringen av signalet kan du forsøke å ta den nye fjernkontrollen helt inntil venstre for eksisterende fjernkontroll under kloningsprosessen.

1 out of 1 personer fant denne artikkelen nyttig