GoGoGate 2 - SD kort fungerer ikke

Utskrift
GoGoGate 2 - SD kort fungerer ikke

Dersom Gogogate 2 enheten ikke fungerer så kan det være data på SD-kortet er korrupt. Følg instruksjonen under for å legge inn ny data på SD-kort.

FOR WINDOWS PC:

STEG 1:

Last ned image for SD-Kort: https://drive.google.com/file/d/0B2zPiChiOvvwVW42RGtWS1EwcXM/view?usp=sharing

STEG 2:

Fjern SD-Kortet fra GoGoGate enheten. Trykk for å løse ut. Putt det inn i SD-Kort leseren på din PC.

STEG3:

Last ned “Win32 Disk Imager” programvare: For å skrive image til SD-Kortet.

www.remsoleurope.com/downloads/Win32DiskImager-1.0.0-binary.zip

Pakk ut filene og kjør programvaren.

STEG 4:

1-Velg SD-Kort

2-Velg Image filen du har lastet ned

3-Trykk "Write".