Bytte drev på Liftmaster

Utskrift
Er drevene på din Liftmaster utslitt så finner reparasjonskit i vår nettbutikk: https://portspesialisten.com/fjernkontroll/drevsett-41A2817/

HUSK AT NÅR DET SKIFTES TANNHJUL PÅ PORTÅPNER MÅ FETTET SOM FØLGER MED BRUKES OG BEGGE TANNHJULENE SOM LIGGER I PAKKEN MÅ SKIFTES.

DERSOM DETTE IKKE BLIR GJORT VIL TANNHJULET SLITES IGJEN I LØPET AV KORT TID.

Det finnes flere videoer på YouTube som kan hjelpe deg med reparasjonen.