Koble mottaker til Crawford Ultra Excellent

Infosenter  »  Spørsmål og svar (Teknisk FAQ)  »  Viser artikkel

Utskrift
Crawford Ultra Excellent
Denne motoren behøver en spesialplugg (4-veis RJ11) for å koble til vårt fjernkontrollsystem.

Denne kan bestilles her: https://portspesialisten.com/fjernkontroll/RJ11/

Alternativt kan du få laget en 4-veis RJ11 kontakt: Det skal da benyttes kontaktpunkt 1 og 3 (fra venstre, sett direkte på punktene).

Du kan nå teste at alt er i orden ved å koble til "telefonkontakten" til den inngang nr 1 eller 7 (litt avhengig av modell).
Inngangen er merket med et symbol som viser en pil som peker inn mot en runding.
beaa7c99072e209a604c651d21c0c14e24039bed?t=5710393d40b66a020793a9379c195f5f

Da er systemet ferdig koblet og du programmerer fjernkontrollene.

Vedlegg