Gogogate 2 - Hvor på portåpner skal Gogogate kobles?

Utskrift
Du skal koble til samme inngang som veggbryter eller direkte til polene på veggbryteren.

Vi har samlet en del tilkoblingspunkter for de mest kjente portåpnerne i Norge. (Merk da at vi i disse artiklene omtaler vår mottaker, men tilkoblingspunktet OUT1 kobles til er inngangen du skal bruke)

Du finner også mange tilkoblingspunkter på Gogogate sine sider. Trykk her for å bli videresendt.