There was a problem loading the comments.

Benytte Liftmaster Rolling Code kryptering på Fjernkontrollsystem

Infosenter  »  Spørsmål og svar (Teknisk FAQ)  »  Viser artikkel

Utskrift
Dersom du har ønske om å emulere en Liftmaster Rolling Code mottaker med vårt fjernkontrollsystem - enten for å benytte gamle Liftmaster fjernkontroller eller for å programmere et Liftmaster kodetastatur så kan det gjøres på følgende måte.

Endre DIP-brytere på mottaker til 6 og 7 OPP - resten ned.
Endre DIP-brytere på fjernkontroll til 1 og 4 OPP, resten ned.
Programmer fjernkontrollen din på nytt ved å trykke S1 på mottaker og deretter knappen du ønsker å benytte på fjernkontrollen.
Gjenta prosessen for øvrige fjernkontroller - eller KODE + enter for tastatur.

Du kan da benytte disse fjernkontrollene mot mottakeren:

6c63b4c35b39acb4d393f107b67f121987e6088f?t=0a0a2eea2107bdab89f92c92567bb59a

Trenger du et  kodetastatur er det da denne varianter du må bestille: https://portspesialisten.com/fjernkontroll/liftmaster-lm9747e/

Del med