Appstyring av garasjeporten

Infosenter  »  Spørsmål og svar (Teknisk FAQ)  »  Viser artikkel

Utskrift
Ønsker du å styre garasjeporten din med mobiltelefon leverer vi i dag to muligheter for dette.

Du vil da kunne betjene og se status på din port uansett hvor du måtte befinne deg, så lenge du har internett-tilgang på din telefon.

Har du en portåpner fra Liftmaster sin nye EV serie så kan du bruke MyQ Gateway:

Gå til produktside

Dette består av en enhet du kobler til din ruter, som kommuniserer med din portåpner trådløst (forutsetter at ruter er innenfor rekkevidde slik at signalet når frem (maks 50m)

Pakken inkluderer også fotoceller, som kreves for at du skal kunne lukke porten uten å ha denne innenfor synsrekkevidde.

Det andre alternativet vi har er GoGoGate 2:

Dette er en universal løsning som fungerer på 99% av alle portåpnere på markedet.

GoGoGate 2 enheten tilkobles impulsinngangen på din portåpner og kommunikasjon går over ditt trådløse nettverk. (GoGoGate krever at det er tilgjengelig et 2.4GHz trådløs nett der den monteres, med godt wifi signal)

Er signalet dårlig kan man utvide dette med en WiFi extender (kan kjøpes i de fleste elektrovarehus)

Kombinerer man GoGoGate 2 med dørsensor for port/dør (trådløs eller kablet avhengig av hva som er best egnet til din port/dør) vil man alltid kunne ha oversikt over om porten er åpen eller lukket.

Gå til produktside