Hvorfor må jeg taste inn fødselsnummer når jeg skal handle hos dere?

Infosenter  »  Populære spørsmål  »  Viser artikkel

Utskrift
Hva skal dere med fødselsnummeret mitt?

Dersom du velger Klarna som betalingsmåte så spør de etter fødselsnummeret ditt.

Dette er kun for å kunne tilby deg kjøp med faktura. Når du taster inn fødselsnummeret ditt vil Klarna ta en rask kredittsjekk.

Om kredittsjekken godkjennes vil du få tilbud om å velge faktura eller delbetaling som betalingsmetode.

Jeg ønsker ikke å taste inn fødselsnummeret, hva gjør jeg da?

Dersom du ikke ønsker å taste inn fødselnummeret ditt er dette helt OK. Du får da fortsatt mulighet til å bestille som vanlig og betale med kredittkort. Det eneste du trenger å gjøre er å trykke "Jeg ønsker ikke å oppgi fødselsnummer" og deretter "Fortsett".

Hvordan behandler dere personopplysninger?

Vi får aldri tilgang til å se ditt personnummer. Det er kun Klarna som mottar dette.

Les om våre rutiner for håndtering av personopplysninger

Les mer på Klarna sine sider