Retur av produkt

Utskrift
Produkter kan returneres ved å fylle ut vårt skjema på nett, pass på å lese igjennom informasjonen på siden:

https://portspesialisten.com/retur

Fyll ut skjemaet så godt du kan, da kan du skrive ut returlapp hvor vi dekker porto, behandlingstid ca. 10 dager.

Ønskes raskere behandling kan returlapp legges i pakken, frankeres på vanlig måte (porto dekkes i dette tilfelle av kunde) og sendes til:

Portspesialisten AS

Blakervegen 11A

1920 Sørumsand

Det er veldig viktig at du fyller ut en tydelig og utfyllende feilbeskrivelse da vi har egen returansvarlig som vil behandle denne.