There was a problem loading the comments.

Jobbe hos oss som montør?

Infosenter  »  Diverse  »  Viser artikkel

Utskrift
Portspesialisten AS er en forhandler av garasjeporter og tilhørende produkter. Herunder montering og service. Vi har hovedkontor på Sørumsand, men leverer montering og service i hele (gamle) Oslo & Akershus.

fee3add4f0e658e94bffdac7b18bc4975d9474a9?t=178827bd5f8b73878a44ecbd0bacb054
Kvalifikasjoner og personlig egenskaper

- Du er en person som er engasjert og pålitelig
- Du er positiv og omgjengelig
- Liker å jobbe selvstendig og strukturert, men trives også med å jobbe med andre
- Løsningsorientert, glad i utfordringer og å finne løsninger på problemer
- Liker å jobbe med kunder og yte god service
- Relevant erfaring (tømrer, montør, servicetekniker ol.)
- Du kan bruke verktøy og hendene dine
- Du snakker og skriver flytende norsk

Det fremstår også positivt dersom du kan bruke datamaskin og nettbrett/iPad. Alt hos oss er hovedsakelig digitalt.

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak bestå av:

- Montering av garasjeporter og portåpnere
- Service og reparasjon av garasjeporter
- Feilsøking, programmering av garasjeportåpnere og fjernkontroller

Vi tilbyr:

- Muligheten for å bli med i en bedrift under vekst der du kan påvirke din egen hverdag
- Frihet under ansvar
- Gode og hyggelige medarbeidere
- Et tett og positivt arbeidsmiljø
- En solid arbeidsgiver
- Gode lønnsvilkår og god pensjonsordning
- Bonusordning
- iPhone og iPad, betalt mobilabonnement
- Firmabil/tjenestebil du kan parkere hjemme og bruke frem/tilbake til jobb (+ noe privatkjøring innenfor rammene).

Finn frem CV og søk på stillingen her:

Søknadsskjema

Hører fra deg!

Vedlegg

Del med